denis_toplak_naslovna-3

Denis Toplak, slovenski nogometaš koji igra u Austriji te pobjednik slovenske Farme, u Medikolu na liječenju

Denis Toplak, zasluženi pobjednik slovenske Farme (Kmetija) i  slovenski nogometaš koji igra u Austriji, u utorak je došao u Medikol na liječenje koljena sa autolognom krvnom plazmom. Ovo personalizirano liječenje koriste vrhunski svjetski sportaši kao što su Christiano Ronaldo, Rafael Nadal, Alex Rodriguez i brojni drugi. Zbog jakih bolova u koljenu, napravljeno mu je liječenje koljena PRP-om prilikom čega se u koljeno ubrizgala autologna krvna plazma bogata matičnim stanicama i faktorima rasta.
Denis Toplak, kao i brojni drugi inozemni klijenti iz svijeta sporta koji dolaze dr. Irijani Rajković, specijalizantu rekontrukcijske, plastične i estetske kirurgije na ovaj jedinstveni tretman s kojim ima velike uspjehe, nije mogao vjerovati kako se odmah nakon tretmana počeo bolje osjećati.

Medikol, osim Centra za estetsku medicinu i Centra za liječenje i prevenciju debljine u Čakovcu i Zagrebu, ima poliklinike u nekoliko gradova Hrvatske u kojima možete obaviti Vaše preglede brzo i bez čekanja, a nalazi su gotovi isti dan.

Posjetite nas na www.medikol-ustanova.hr i www.medikol.hr.

denis_toplak_1 denis_toplak_2 denis_toplak_3

No Comments