female-body-with-the-drawing-arrows-on-it-isolated-on-white-fat-lose-liposuction-and-cellulite

ANTICELULITNA MASKA ZA TIJELO

AC-masaza-1Ekskluzivna anticelulitna linija koja rješava tri najveća problema a to su celulit, prekomjerna tjelesna težina i loša cirkulacija. Ne sadržava agresivne tvari te djeluje na duboke slojeve kože i ispod njih. Idelan tretman za one koji se bore protiv celulita, imaju problema sa limfnom drenažom te za osobe sa proširenim venama i kapilarama.


AC-masaza-2 Kako funkcionira anticelulitna maska za tijelo? Eliminira toksine i celulit, smanjuje volumen masnog tkiva, poboljšava cirkulaciju i protok limfe te pospješuje eliminaciju suvišne tekućine. Sadržava aktivne supstane kao što su silicij, kostrika, preslica, avocado, morska resina, echinaces, itd


AC-masaza-3Na što sve djeluje anticelulitna maska? Anticelulitna maska koju Vam stavimo stimulira i regulira obnovu stanice, štit elastično tkivo od degradiranja, pomaže u hidrataciji kože i zatezanju kože. Ubrzava proces smanjivanja masnoće i celulita, ima reminalizirajuće i restrukturirajuće djelovanje. Djeluje na probleme sa cirkulacijom i protiv nestajanja nakupina masnih stanica, stimulira mikrocirkulaciju i vraća tonus koži.


Kakvi su rezultati anticelulitnog tretmana?

Kompletno i efektivno rješenje eliminacije celulita, masnog tkiva i poboljšanja cirkulacije te bolji protok limfe.


Kako izgleda tretman?

Za što intezivniji učinak tetman se radi u nekoliko koraka. Prvo nanosimo koncentrat za najproblematičnije zone celulia koji stimulativnom masažom umasiramo na mjesta sa visokom nakupinom masnoga tkiva.

AC-masaza-4

Zatim masiramo tretiranu zonu sa kremom protiv celulita i nakupina masnih naslaga.

AC-masaza-5

Klijentu se zatim umasira ekskluzivnu maska protiv celulita koju nanesemo na problematičnu zonu te se klijent zamota kako bi zbog topline se jače topile naslage celulita. Ostavimo masku na tijelu da aktivno djeluje 30min. Tretman završavamo sa masažom koja još dodatno pospješi cirkualciju i eliminaciju otpadnih produkata.

AC-masaza-6

Nakon tretmana kože je glađa, mekša i baršunastog izgleda. Tonus kože je jači, koža je čvršća i zategnutija, te tokom vremena klijent zapaža nestanak nepravilnosti kože.

AC-masaza-7

 

 


 

Preporuke nakon tretmana:

  • ne tuširati se par sati nakon tretmana jer aktivne supstance djeluju i nakon tretmana
  • popiti barem 2-4 čaše vode kako bi se što više otpadnih produkata izbacilo van iz organizma
  • uživati u Vašoj novoj koži

 

 

No Comments