MUSKARCI-NJEGA LICA web2

Kozmetički tretmani za muškarce

Njega lica za muškarce

MUSKARCI-NJEGA LICA web1S obzirom da znamo da su muškarci pod intezivnijim stresom i opterećenjem a njihova koža zahtjeva posebnu njegu, samo za muškarce, u ponudi imamo tretmane skrojene posebno za njih koji imaju naglasak da u što kraćem roku ispune, pa čak i nadmaše Vaša očekivanja. Oni su dio zdravstvene njege muškarca.

Muška koža lica je drugačija od kože lica žene. Muškarci imaju čvršću i deblju kožu,te njihova koža može vezati više hijaluronske kiseline zbog čega duže zadržava svoju kvalitetu i tonus. Iako je koža muškarca jaka i otpornija na vanjske utjecaje, i ona treba, s vremena na vrijeme, potpunu njegu koja će smiriti nadraženost kože i umanjiti njezino crvenilo.

Uz tretmane njege lica preporučamo i Botox protiv bora na licu

MUSKARCI-NJEGA LICA web3S tretmanima dajemo naglasak na još jačoj otpornosti kože, pojačavanju elastičnosti kože i smanjenju bora. Preparati koje koristimo daju joj energiju za još jače regenerativne sposobnosti poboljšavajući joj tretnutačno stanje, bez peckanja prilikom tretmana, kako bi dobili zdrav, čvrst i mladolik izgled kože.

 

 

 

MUSKARCI-NJEGA LICA web4Profesionalni tretmani za njegu muške kože lica koje možete kod nas napraviti idealni su za hidratiziranje i njegu osjetljive kože, koja je sklona upalnim procesima i crvenilima koja se pojavljuju uslijed procesa brijanja. Prilikom tretmana radimo i čišćenje lica, piling lica, stavljamo maske prepune vitaminom C nakon čega slijedi masaža lica sa smirujućim preparatima bogatim hijaluronskom kiselinom. Svaki muškarac osjetit će blagotvorno, ali efikasno djelovanje tretmana koji ima antiseptičko djelovanje i umiruje osjetljivu kožu, a istovremeno će hijaluronska kiselina vratiti vlagu koži.

 

Tretmani koje nudimo:
– tretman izbjeljivanja neujednačene boje kože
– korektivni tretman protiv starenja
– tretman detoksikacije za problematičnu kožu
– tretman detoksikacije za isušenu kožu
– intenzivan tretman za isušenu kožu
– brzi tretmani njege lica u trajanju od samo 30min
– masaža lica

Dođite i sami izaberite tretman kojeg Vaša koža najviše treba.

MUSKARCI-NJEGA LICA web5

No Comments