regeneracija-koze-0

REGENERACIJA KOŽE

MASKA ZA LICE – REGENERACIJA KOŽE

Ovaj tretman predstavlja luksuzni anti-aging tretman koji izrazito duboko hidratizira i obnovljuje Vašu kožu sa hranjivim nutrijentima dajući joj potrebnu vlažnost kako bi bila nahranjena, čvršća i otporna na vanjske utjecaje.


regeneracija-koze-1Za što koristimo masku za regeneraciju kože lica? Maska za lice ima višestruko djelovanje. Namjenjena je zaštiti staničnog procesa oksigenacije te za regeneraciju i obnavljanje kože. Maska za lice sa svojim jedinstvenim aktivnim sastojcima poboljšava elastičnost i usporava proces starenja kože te daje koži novi i svježi izgled.


Što sve sadržava maska za regeneraciju lica? Sadržava nekoliko akitvnih supstanci kao što su C vitamin, divlja ruža, ekstrakt naranče i esencijalna ulja.


regeneracija-koze-2Kako djeluje maska za regeneraciju kože lica? Ova revolucionarna maska djeluje tako da stimulira regeneraciju kože, stimulira sintezu kolagena i elastina. Neutralizira slobodne radikale djelujući kao antioksidans, usporava nastanak bora i linija te pojačava njenu vitalizaciju. Zbog učinka depigmentacije kože koristimo je i za izbjeljivanje mrlja na koži lica.


Rezultat je vrhunski- koža izgleda svjetlije, jačeg je tonusa kože i mekana na dodir.


Kako radimo tretman? Tretman se radi u nekoliko koraka.


regeneracija-koze-3Nakon detaljnog pregleda kože lica skidamo šminku, klijentu napravimo profesionalnu eksfolijaciju kože. Klijentu se napravi piling lica da se makne mrtvi sloj stanica kako bi koža bolje upila aktivne sastojke maske za lice. Piling ima ugodnu teksturu koja dubinski čisti lice.


regeneracija-koze-4Nakon toga stavljamo ekskluzivan serum sa ekstraktom naranče koji je bogat čistim vitaminom C. Čisti vitamin C djeluje kao kolagen, antioksidans te ga koristimo za depigmentaciju kože.


regeneracija-koze-5Nakon toga stavljamo masku koja je obogaćena ugodnim osvježavajućim gelom koji dubinski raspršuje aktvne supstance divlje ruže. Ova vrhunska maska djeluje kao izbjeljivač, antioksidans i kao učvrščivać tkiva. Maska se ostavi da djeluje 20-30 minuta.


regeneracija-koze-6Tretman se završi laganom masažom koristeći baršunastu emulziju. Ona sadrži iste sastojke kao i maska te podiže tonus kože dajući joj sjaj i blistavost.

 

 

 

No Comments