SkinCeuticals5

SkinCeuticals njega lica

SkinCeuticals njega lica

SkinCeuticals1SkinCeuticals predstavlja liniju proizvoda za profesionalnu i dermatološku njegu kože, koju je razvio američki dermatolog i znanstvenik dr. Pinella. Imajući na umu samo najbolje za naše klijente, odabrali smo SinCeuticals tretmane čiji se proizvodi sastoje se od visokih koncentracija čistih sastojaka farmaceutske kvalitete, kombiniranih s prirodnim biljnim ekstraktima. Tretmani su stvoreni za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja kože i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoliša.

 

SkinCeuticals3SkinCeuticals antioksidansi sa velikim učinkom prodiru u kožu, neutraliziraju štetu nastalu djelovanjem slobodnih radikala te tako pomažu sintezu kolagena, a proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije.

 

 

 

 

SkinCeuticals2Individualnim pristupom posebno kreiramo tretmane, imajući na umu razlike i potrebe kože svakog našeg klijenta.

 

 

 

 

U Centru za estetsku medicinu možete izabrati cijeli niz različitih profesionalnih SkinCeuticals tretmana i podariti Vašoj koži ono što joj najviše treba:

• Tretman izbjeljivanja neujednačene boje kože
• Korektivni tretman protiv starenja
• Tretman detoksikacije za problematičnu kožu
• Tretman detoksikacije za isušenu kožu
• Intenzivan tretman za isušenu kožu

Budite i Vi u krugu svjetskih diva koje koriste SkinCeuticals tretmane kao što su Jennifer Lopez, Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Jessica Alba, Molly Sims i mnoge druge.

No Comments