SPM-VACU-PRES-8

SPM VACUSPORT

Što je SPM? SPM je multifunkcionalan medicinski uređaj visoke tehnologije, koji pruža veliki broj pozitivnih učinaka na lice i na tijelo. Djeluje po principu stvaranja vakuma sa dubokim djelovanjem na kožu o potkožno tkivo.


Kako radimo i kako djeluje SPM lica? Prilikom tretiranja lica koristimo smanjenu usisnu snagu i male usisne aplikatore. Na taj način aktiviramo cirkulaciju, uklanjamo bore, zatežemo vezivno tkivo a nakon tetmana koža izgleda svježe, zdravo i glatko.

SPM-VACU-PRES-1 SPM-VACU-PRES-2 SPM-VACU-PRES-3

 


Kako radimo i kako djeluje SPM tijela? SPM je najbolje rješenje u terapiji celulita i prekomjerne tjelesne težine jer intezivno stimulira limfni tok, povećava sagorijevanje masnih stanica te jača vezivno tkivo stimulirajući aktivnost enzima. S obzirom da radi na principu snage vakuma sa dubokim djelovanjem, natečene masne stanice se toliko rastegnu da postanu propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoće a otpadne tvari se izlučuju iz orgnaizma putem limfe. Usisni aplikatori pružaju učinak masaže, te klize kožom čineći je lijepom i zdravom.

SPM-VACU-PRES-4 SPM-VACU-PRES-5 MoS2 Template Master SPM-VACU-PRES-7

 

 

 

No Comments