Medikol ustanova, s dugogodišnjim iskustvom u pružanju kvalitetnih zdravstvenih usluga, započela je svoj rad 2007. godine kao integralni dio Poliklinike Medikol smještene u Voćarskoj 106, Zagreb. Naša ustanova je odgovor na rastuće potrebe zajednice za visokokvalitetnim i pristupačnim zdravstvenim uslugama.

Rast i razvoj

S godinama, Medikol ustanova je kontinuirano rasla i širila svoje usluge. U rujnu 2011. godine, proširili smo naše djelovanje osnivanjem podružnice u Čakovcu, čime smo dodatno približili naše usluge korisnicima. Naša posvećenost kvaliteti i izvrsnosti ogleda se kroz certifikate ISO 9001 i ISO 14001 koje smo stekli za naše usluge i sustav upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša.

Naša lokacija

Od ožujka 2014. godine, sjedište Medikol ustanove nalazi se na adresi Dragutina Mandla 7, Zagreb, gdje nastavljamo pružati naše usluge s istim žarom i posvećenošću. Na ovoj lokaciji, osim medicine rada, nudimo i usluge obiteljske medicine, čime dodatno proširujemo spektar naših usluga.

Tehnologija i stručnost

Naša ustanova opremljena je najsuvremenijom medicinskom opremom, što nam omogućuje pružanje širokog spektra medicinskih usluga u području medicine rada. Kontinuirano ulažemo u stručno usavršavanje naših zaposlenika i tehnologiju kako bismo osigurali najvišu razinu kvalitete usluga za naše korisnike.

Naša misija

Stručnost, etičnost i briga za korisnika temelji su našeg djelovanja i razvoja. U Medikol ustanovi, naša misija je pružiti vrhunske zdravstvene usluge koje odražavaju naše vrijednosti i posvećenost zdravlju i dobrobiti naših korisnika.