Medicinsko-biokemijski laboratorij nalazi se u Zagrebu i Čakovcu

Virtualna šetnja Saznaj više.

Tim laboratorija Medikola stručnošću i pristupom osigurava svojim pacijentima najvišu razinu profesionalne brige o zdravlju.
Laboratorijskim analizama krvi i urina u sklopu sistematskog pregleda moguće je preventivno pratiti stanje u organizmu, a kako bi se eventualna odstupanja otkrila u ranoj fazi bolesti.

Nalazi gotovi unutar 90 minuta

Medicinsko-biokemijski laboratorij Poliklinike Medikol obrađuje rezultate svih pretraga (osim nekolicine specifičnih) unutar 90 minuta od uzorkovanja krvi te nije potrebna prethodna najava. Nalazi se šalju e-mailom, faksom ili poštom isti dan osim za neke specifične pretrage koje se ne rade rutinski.

Pacijenti se prilikom svakog dolaska uvode u računalni sustav putem dodijeljenog bar koda. Vodi se evidencija svih pretraga obavljenih u laboratoriju, tako da je moguće praćenje i usporedba svih napravljenih nalaza.

POSEBNA POGODNOST: 20% POPUSTA NA LABORATORIJSKE PRETRAGE SUBOTOM
Osobe koje su u Poliklinici Medikol obavile sistematski pregled u roku do 60 dana nakon što je isti završen, subotom ostvaruju pravo na 20% popusta na pretrage medicinsko-biokemijskog laboratorija koje isključuju vanjske laboratorijske analize.   

Naručivanje za vađenje krvi subotom od 7 do 11 sati potrebno je izvršiti putem e-maila: [email protected] ili na telefon 072 12 12 12.
Pravo na ovaj popust ostvaruju i članovi njihovih obitelji.