Nagradni natječaj – “Osvoji masažu”
PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA
Ustanova za zdravstvenu skrb Medikol Dragutina Mandla 7 10000 Zagreb OIB: 22427089148
TRAJANJE NATJEČAJA
Nagradni natječaj priređuje se pod nazivom „Osvoji masažu“ održava se od 8.06.2024. do 14.6.2024. do ponoći. Natječaj se priređuje na web stranici medivia.hr
UVJETI ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koji prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u Natječaju.
Pravo natjecanja nemaju zaposlenici te niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja. Nagradni natječaj održava se na web stranici www.medivia.hr
NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOM KREATIVNOM NATJEČAJU
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je pročitati uvjete Nagradnog natječaja. Sudjelovati je moguće putem Facebooka i Instagrama. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je zapratiti Facebook ili Instagram stranicu priređivača natječaja, lajkati objavu koja se odnosi na nagradni natječaj te u komentaru napisati zašto baš vama treba masaža.
Devet najkreativnijih odgovora nagrađujemo, a nepotpune prijave smatrat će se nevažećima.
Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju samo jednom, duple prijave neće se uvažiti.
Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki Priređivaču natječaja odabrat će najkreativniju prijavu te ju nagraditi. Prijavljivanjem na nagradni natječaj sudionik prihvaća uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju.
FOND NAGRADA NAGRADNOG NATJEČAJA
U natječaju bit će nagrađeno 9 osoba s najkreativnijim uratkom po izboru komisije. Nagradni fond sastoji se od 9 medicinskih parcijalnih masaža u trajanju od 30 min u vrijednosti od 225€.
OBJAVA DOBITNIKA
Objava imena dobitnika nagrade bit će u ponedjeljak 17. lipnja 2024. do 18 h na službenoj Facebook stranici Priređivača. Obvezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti za sudjelovanje.
PREUZIMANJE NAGRADE
Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost i nije prenosiva na treću osobu. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.
DISKVALIFIKACIJA
Priređivač će pregledati sve prijave i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:
– prijavljen uradak ne pridržava se teme Natječaja,
– prijavljena uradak je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja,
– uradak na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja, – ako ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode,
– prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.
IZVANREDNE OKOLNOSTI
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem Facebook stranice Priređivača.
Priređivač nagradnog natječaja ima pravo nagradu ne dodijeliti u slučaju:
– da dobitnik ne ispuni uvjete za preuzimanje nagrade,
– da se pojavi sumnja o vjerodostojnosti podataka
– da se utvrdi da se korisnik u natječaju nije pridržavao pravila i uvjeta nagradnog natječaja.
SUGLASNOST
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se njihov kreativni komentar može koristiti u promotivne svrhe; ako postanu dobitnici nagrade, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno