Donosimo odlične vijesti iz estetske kirurgije kako se riješiti tvrdokornih masnih naslaga na određenim dijelovima tijela. To je TICKLE liposukcija koja je postala jedan od najtraženijih tretmana u našoj operacijskoj sali za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju. Tretman sa svojim kirurškim timom izvodi dr. Irijana Rajković koja je ujedno i predavač na Američkoj Akademiji za estetsku medicinu. Također, dr. Rajković educira brojne kirurge iz cijelog svijeta na području estetske medicine i plastične i estetske kirurgije.

TICKLE liposukcija se izvodi u lokalnoj anesteziji

TICKLE liposukcija je najnoviji svjetski trend, a provodi se suvremenim medicinskim uređajem koji radi po principu vibracija. To objašnjava kako je nastalo ime samog tretmana koji u prijevodu s engleskog jezika znači škakljanje. Nakon ovog tretmana je najmanje trauma tkiva, modrica i boli, a radi se u lokalnoj anesteziji.

S obzirom na to da je riječ o zahvatu u lokalnoj anesteziji, osoba ne smije biti natašte. Preporuča se lagana večera noć prije te lagani doručak na sam dan zahvata. Pacijent isti dan odlazi kući. Također, zbog lokalne anestezije sam zahvat se puno lakše podnosi, a osobi omogućava brži oporavak te povratak obvezama već sljedeći dan.

Uz liposukciju radimo i najnoviju metodu HIGH DEFINITION LIPOSCULPTURE kojom dodatno naglašavamo konture tijela dajući izgled istretiranog skladnog i isklesanog tijela. “High Definition Liposculture tehnika je iskorak u poimanju liposukcije i mali broj kirurga u svijetu zna raditi ili radi ovu dodatnu tehniku kod liposukcije”.

U Poliklinici Medikol se liposukcija izvodi na različitim dijelovima tijela:

  • liposukcija vrata i podbratka
  • nadlaktica
  • područje trbuha i bokova
  • područje stražnjice
  • natkoljenice
  • unutarnja strana bedara i
  • oko koljena.

TICKLE liposukcija namijenjena je osobama različite životne dobi, ali i tjelesne konstitucije. Preporuča se onima koji žele maknuti masne naslage i osobama koje unatoč aktivnom vježbanju i reguliranoj prehrani, na određenim dijelovima tijela imaju masne naslage kojih se nikako ne mogu riješiti.

Osim liposukcije i drugih estetskih zahvata, među najpopularnijim zahvatima su i MEN SHOT tretmani tretiranja erektilne disfunkcije s vlastitim matičnim stanicama i faktorima rasta te tretiranje bolova u koljenima, kuku, ramenu i kralježnici s krvlju obogaćenoj vlastitim matičnim stanicama i faktorima rasta, odnosno najnovijom PRP metodom.

Za više informacija kontaktirajte nas direktno pozivom na 091 45 94 700 ili ih možete kontaktirati mailom na [email protected].