Centar za prostatu u Poliklinici Medikol

Problem muškog zdravlja dugo je potiskivan zbog uvjerenja kako “jači spol” ne smije imati slabosti i problema.

No postupno dolazi do spoznaje kako ti problemi nisu zanemarivi.

Briga za muško zdravlje

Sve je veći broj akutnih infekcija, steriliteta i erektilnih disfunkcija u mlađoj životnoj dobi. Također su dobro već poznate tegobe mokrenja u starijoj životnoj dobi. Što sveukupno dovodi do spoznaje potrebe brige o muškom zdravlju.

Činjenica kako jače izražene tegobe nužno ne moraju, u podlozi, imati ozbiljnija stanja. Međutim, dok izostanak subjektivnih tegoba ne predstavlja sigurnost izostanka ozbiljnijeg stanja.

Naime, vrlo je bitno razlučiti u “zlatnoj dobi” nalaz dobroćudnog uvećanja prostate i kroničnog prostatitisa. Oni mogu predstavljati velike tegobe, a u podlozi su bezopasni, od karcinoma prostate koji je dugo vremena asimptomatski i u toj fazi izlječiv, dok neprepoznat prelazi u neizlječivu bolest.

Na sreću, danas postoje mnogobrojne dijagnostičke metode koje, ako su primijenjene na vrijeme, dovode do pravovremene dijagnoze i posljedičnog izlječenja u konačnici.

Centar za prostatu

U Centru za prostatu u Poliklinici Medikol s potpunim povjerenjem možete se obratiti prim. dr. Danijelu Mrazovcu (dr. med. spec. urolog subspec. urološke onkologije (prostata) i subspec. uro. litijaze)

Za više informacija javite se direktno u Polikliniku Medikol pozivom na besplatni info broj telefona 072 12 12 12 ili online mailom na [email protected].