Laserska epilacija – 30% popusta

Laserska epilacija već je popularan tretman i u muškaraca i žena koji žele reducirati pojačanu dlakavost na licu, trupu, rukama i nogama, pazusima te kod žena i u bikini zoni.

Kome se preporučuje laserska epilacija?

Lasersko uklanjanje dlačica se podjednako primjenjuje i u muškaraca i u žena koji žele reducirati dlakavost na određenim dijelovima tijela.

Mogu se tretirati jedino dlačice smeđe i crne boje, jer je melanin, koji se nalazi u korijenu tamne dlake, ciljna kromofora koja apsorbira lasersku energiju. Stoga se sijede, bijele, žute i narančaste dlačice ne mogu tretirati.

Neodimium YAG laser valne duljine 1064 nm je multifunkcionalan medicinski laser pomoću kojeg se uspješno uklanjaju proširene kapilare na licu i nogama, zateže koža lica i vrata te trajno uklanjaju dlačice.

Promotivna cijena laserske epilacije u ožujku

U Poliklinici Medikol, do kraja ožujka 2021. godine, možete ostvariti 30% popusta na lasersku epilaciju.

Naručite se pozivom na broj telefona 01 4594 715 ili mailom na: [email protected]

O dermatovenerologiji općenito

U ordinaciji za dermatologiju i venerologiju Poliklinike Medikol u Zagrebu i Čakovcu provodi se dijagnostika i liječenje bolesti kože djece i odraslih, spolno prenosivih bolesti te tretmani iz područja estetske dermatologije. Kao i preventivni pregledi s ciljem ranog dijagnosticiranja i liječenja prekanceroza i malignih tumora kože. U sklopu ordinacije rade i uklanjanje određenih izraslina na koži.

Više o uslugama dermatovenerologije saznajte iz reportaže