Novi OCT uređaj

Poliklinika Medikol obnovila je svoju dijagnostičku aparaturu novim medicinskim uređajem za oftalmologiju. Radi se o modernom OCT uređaju koji se koristi za snimanje i prednjeg i stražnjeg segmenta oka kao i angiografije.

Ovaj uređaj puno je precizniji i detaljniji od svojih prethodnika te samostalno ostvaruje interakciju s pacijentom. Naime, novi OCT Revo NX ima mogućnost govora na 17 jezika među kojima je i hrvatski jezik što olakšava i ubrzava snimanje. Dijagnostika je potpuno neinvazivna za pacijenta.

Bez širenja zjenica

Svakako je važno istaknuti da se pacijentu ne moraju širiti zjenice prije snimanja koje se obavlja u 110.000 scanova. To dakako skraćuje vrijeme pretrage te pacijent ne mora imati pratnju na pregledu, već samostalno može otići ili odvesti se bez poteškoća s vidnom oštrinom. Izvrstan je za dijagnostiku glaukoma, snima mrežnicu u 3D-u kao i angiografiju koja pruža 3D sliku krvotoka mrežnice.

Za više informacija ili rezervaciju termina pregleda slobodno nas kontaktirajte pozivom na besplatni broj telefona: 080 78 78 ili online mailom na: [email protected].

Više o snimanju oka pogledajte u videu u nastavku:

U sklopu oftalmološke ordinacije Poliklinike Medikol u Zagrebu i Čakovcu možete obaviti detaljnu i preciznu dijagnostiku vaših očiju. U skladu sa svjetskim algoritmima dijagnostike i liječenja, služeći se modernom oftalmološkom opremom, a istovremeno poštujući vaše potrebe.

Za više informacija nazovite nas na 072 12 12 12 ili se javite mailom na [email protected].