povodom otvorenja pedijatrije 20% popusta

Odnedavno je u Poliklinici Medikol započela s radom dr. Petra Detoni, specijalista pedijatrije i pedijatrijskije kardiologije u dječjoj kardiološkoj ordinaciji. Povodom otvorenja ove nove djelatnosti u Poliklinici Medikol Podružnici Čakovec do kraja studenog omogućujemo 20% popusta na sve pedijatrijsko kardiološke usluge.

povodom otvorenja pedijatrije 20% popusta

PEDIJATRIJSKO KARDIOLOŠKA ORDINACIJA

U pedijatrijsko kardiološkoj ordinaciji obavlja se dijagnostika i liječenje bolesti srca i krvnih žila djece od rođenja do 18. godine života. Po dolasku u dječju kardiološku ordinaciju Poliklinike Medikol u Čakovcu provodi se razgovor s roditeljima i djetetom, uzimanje povijesti bolesti (anamneze) te klinički pregled djeteta.

Važno je istaknuti da kardiološka obrada djeteta uz klinički pregled uključuje:

  • EKG
  • UZV srca
  • Doppler UZV srce
  • prema potrebi 24-satno snimanje EKG-a (holter EKG) i
  • test opterećenja srca, tj. ergometriju.

Usluge pedijatrije

Osim uobičajenih razloga za kardiološki pregled radit će se i kardiološka obrada u sklopu preventivnih pregleda za sport. Danas sve više djece aktivno trenira neki od sportova te su treninzi sve naporniji. Stoga, sve češće i liječnici i roditelji traže preventivne preglede sportaša koji uključuju UZV srca, EKG i test opterećenja.

Iskoristite 20% popusta na sve usluge pedijatrijske kardiologije. Akcija traje do 30. 11. 2019. godine. Za više informacija ili narudžbu za pregled u Poliklinici Medikol Podružnica Čakovec kontaktirajte nas na besplatni info telefon: 072 12 12 12. Naručiti se možete i direktno pozivom na broj 040/638-500 ili mailom na: [email protected] ili [email protected].