Rezolucija zemlja - Očuvajte zdravlje čuvanjem okoliša

Da bismo sačuvali zdravlje, potrebno je voditi brigu i o okolišu

Poliklinika Medikol je ponosni partner najvećeg ekološkog projekta Hrvatske Rezolucija Zemlja. Projekt je početkom prošle godine pokrenuo Večernji list.

Do sada je u suradnji s partnerima, prijateljima i volonterima očišćeno 120 tona smeća iz šuma, rijeka, jezera i mora u Hrvatskoj.

dr. med. Ivanka Trstenjak-Rajković, ravnateljica Poliklinike Medikol.

“Ekološka održivost utkana je u svaki dio poslovanja Poliklinike Medikol. Znamo da briga za zdravlje neizostavno uključuje brigu za okoliš i održivu budućnost. Ekološka održivost je dio naše misije jer želimo očuvati okolišne resurse za buduće generacije, kao i sastavnica naše vizije.

Za dane koji dolaze naoružani smo najboljim kvalitetama – stručnost, etičnost i požrtvovnost.

Polazimo  od svakog našeg zaposlenika pa je kontinuirana edukacija djelatnika Medikola o ovoj temi dio svakodnevnih profesionalnih zadataka. Pružiti uslugu najviše moguće kvalitete našim korisnicima možemo samo ako smo svjesni svih aspekata zdravlja u cjelini, uz sveobuhvatno  poštivanje našeg  okruženja, kao i cjelokupne zajednice, uz  stalnu brigu o njima, uvijek tražeći nove prostore poboljšanja.”ističe dr. med. Ivanka Trstenjak-Rajković, ravnateljica Poliklinike Medikol.

Od 2008. godine Poliklinika Medikol ima certificirane sustave kvalitete i zaštite okoliša. Sustavi kvalitete i zaštite okoliša su u skladu s ISO 9001:2015 i 14001:2015 standardima koji se dosljedno primjenjuju. Održavanje ravnoteže u svakom okruženju, procesu i sustavu, poslovnom ili ekološkom, okosnica je održivosti i uvjet budućih  aktivnosti i zdravog življenja.