Vizija Centra Medivia je postati prepoznatljivi i konkurentni na tržištu kroz implementaciju multidisciplinarnog principa preventivnog liječenja u širokom spektru rada s pacijentima.

Što to znači?

Multidisciplinarnim pristupom i sinergijom dijagnostike, nutricionizma, neinvazivnih tretmana, kondicijskih treninga, i drugih sadržaja koji potiču tjelesnu aktivnost  u potpunosti zaokružujemo sve aspekte potrebne za adekvatno liječenje i poboljšanje zdravstvenog stanja. Holističkim pristupom, s vremenom želimo dodatno produbiti i sinergiju nutricionizma, dijagnostike i farmakoterapije te kontinuirano pružati informacije u skladu s najnovijim istraživanjima koja se provode u tom području.  Znanje koje imamo, ali i ono koje ćemo dodatno steći i usavršiti pomoći će nam da postanemo brend koji se prvenstveno bavi prevencijom i čiju će vrijednost i kvalitetu nastaviti prepoznavati postojeći, ali i budući pacijenti. Kontinuiranom edukacijom pacijenata i  osluškivanjem njihovih potreba želimo negativna usvojena ponašanja pretvoriti u pozitivna koja će oni moći iskoristiti u vlastitom životu u svojoj svakodnevici i tako poboljšati kvalitetu življenja. To će nam ujedno biti i najveća nagrada i priznanje koje možemo dobiti.

Misija Centra Medivia

Osnovna misija Centra Medivia jest osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu kroz multidisciplinarni pristup liječenju različitih kliničkih stanja.  Nadzoru i liječenju pacijenata se pristupa s obzirom na individualne potrebe, uz punu pažnju, stručnost i povjerenje. Nutricionizam, koji je relativno mlada znanost, želimo približiti pacijentima te im dati konkretne i jasne informacije pomoću kojih će moći sami prosuđivati o pravilnoj prehrani. Želimo da znanje koje im prenesemo pretvore u stil života koji će podržavati adekvatan zdravstveni status. Problem pretilosti, kao jedan od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice, u našem se centru rješava obuhvaćanjem svih segmenata potrebnih za zdrav gubitak tjelesne mase. Pacijentima se, u programu mršavljenja, nudi  konstantan nadzor liječnika, medical coaching, edukacija i savjetovanja o prehrani od strane nutricionista, kondicijski treninzi pod vodstvom stručnih kineziologa te medicinske masaže i  diferencijalne terapije korištenjem medicinskih aparata i tehnika prema vodećim svjetskim metodama, koje dodatno potpomažu proces zdravog mršavljenja (SPM, Vacusport, Zerona), a provode se od strane educiranih fizioterapeuta.

Spajanjem svega iznad navedenog, medicine i holističnog pristupa sa istim ciljem a to je bolji i zdraviji prosperitet pacijenta sa dugoročnim pa i cjeloživotnim pozitivnim promjenama uveli smo novi pristup – KOZMIJATRIJU.

Kozmijatriju u našem centru radi Vašeg lakšeg snalaženja podijelili smo na tri djela:

  • KOZMIJATRIJA TIJELA
  • KOZMIJATRIJA LICA
  • KOZMIJATRIJA RUKU I STOPALA

Stoga, dopustite našem multidisciplinarnom  timu, da Vam, na pravilan i stručan način,  pomogne u postizanju željenih rezultata.

Vidimo se!!!

Naš stručni tim

Ivija
Ivija Rajković
dr.med.univ.mag.admin.sanit

Direktorica Medivia Health Care d.o.o. i voditeljica Centra Medivia Zagreb i Čakovec. Specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

“Ljubav prema medicini došla je gotovo prirodno uz majku koja je liječnik opće medicine, a ljubav prema menadžmentu naslijedila sam od oca koji mi je ukazao kako se obuhvaćanjem svih segmenata poslovanja čini potreban iskorak ne bi li se došlo do željenih promjena. Isti pristup primjenjujemo u načinu rada s pacijentima u našem Centru Medivia.”

Monika
Monika Fumić
mag.nutr.

Diplomirala sam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu gdje sam stekla zvanje magistra nutricionizma.

Svea
Svea Badanjek
bacc. physioth.

Prvostupnica sam fizioterapije i manualni terapeut. Tijekom studiranja na Zdravstvenom veleučilištu ušla sam u svijet fizioterapije. Svoje interese sam orijentirala prema manualnim tehnikama u terapiji, a područje u kojem iznimno uživam je rad s trudnicama u prenatalnom i postnatalnom periodu.

Tina
Tina Pekić
Majstor pediker

Nakon završene škole za pedikera, želja i mogućnost za usavršavanjem odvela me i u kozmetičke vode. Spajanjem tih dviju struka usavršila sam i upotpunila znanje. Kao kruna na ranije spomenuto uspješno sam postalai majstor pediker. Raznim edukacijama upotpunjujem voljenu profesiju. Jer u moru istih trudim se biti različita. Uz vedar duh, predanost i osmijeh uspješno obavljam svaki izazov. Uvjerite se sami i prepustite se u stručne ruke. Vjerujem kako ćete biti zadovoljni.

Jagoda
Jagoda Franić
mag. cin.

Radujem se svakom novom treningu, a cilj mi je da klijenti u opuštenoj atmosferi održe i poboljšaju svoj zdravstveni status, kondiciju i izgled.

Adrijana, Centar Medivia, maserka
Adrijana Šojat
Maser

Masaža je moja struka i posao koji volim. Svakodnevno učim i savladavam nove tehnike kako bi bila što bolja o onome što radim. Dio sam tima koji brine o zdravlju i dobrobiti ljudi što je izuzetno ispunjavajuće. Želim da naši klijenti iskuse dobrobiti masaže, te se u opuštenoj i ugodnoj atmosferi riješe napetosti, bolova u mišićima i poboljšaju svoj zdravstveni status.
Obratite nam se s povjerenjem i odaberite jednu od tehnika masaže koje pružamo.