Vizija Centra Medivia je postati prepoznatljivi i konkurentni na tržištu kroz implementaciju multidisciplinarnog principa preventivnog liječenja u širokom spektru rada s pacijentima.

Što to znači?

Multidisciplinarnim pristupom i sinergijom dijagnostike, nutricionizma, neinvazivnih tretmana, kondicijskih treninga, i drugih sadržaja koji potiču tjelesnu aktivnost  u potpunosti zaokružujemo sve aspekte potrebne za adekvatno liječenje i poboljšanje zdravstvenog stanja. Holističkim pristupom, s vremenom želimo dodatno produbiti i sinergiju nutricionizma, dijagnostike i farmakoterapije te kontinuirano pružati informacije u skladu s najnovijim istraživanjima koja se provode u tom području.  Znanje koje imamo, ali i ono koje ćemo dodatno steći i usavršiti pomoći će nam da postanemo brend koji se prvenstveno bavi prevencijom i čiju će vrijednost i kvalitetu nastaviti prepoznavati postojeći, ali i budući pacijenti. Kontinuiranom edukacijom pacijenata i  osluškivanjem njihovih potreba želimo negativna usvojena ponašanja pretvoriti u pozitivna koja će oni moći iskoristiti u vlastitom životu u svojoj svakodnevici i tako poboljšati kvalitetu življenja. To će nam ujedno biti i najveća nagrada i priznanje koje možemo dobiti.

Misija Centra Medivia

Osnovna misija Centra Medivia jest osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu kroz multidisciplinarni pristup liječenju različitih kliničkih stanja.  Nadzoru i liječenju pacijenata se pristupa s obzirom na individualne potrebe, uz punu pažnju, stručnost i povjerenje. Nutricionizam, koji je relativno mlada znanost, želimo približiti pacijentima te im dati konkretne i jasne informacije pomoću kojih će moći sami prosuđivati o pravilnoj prehrani. Želimo da znanje koje im prenesemo pretvore u stil života koji će podržavati adekvatan zdravstveni status. Problem pretilosti, kao jedan od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice, u našem se centru rješava obuhvaćanjem svih segmenata potrebnih za zdrav gubitak tjelesne mase. Pacijentima se, u programu mršavljenja, nudi  konstantan nadzor liječnika, medical coaching, edukacija i savjetovanja o prehrani od strane nutricionista, kondicijski treninzi pod vodstvom stručnih kineziologa te medicinske masaže i  diferencijalne terapije korištenjem medicinskih aparata i tehnika prema vodećim svjetskim metodama, koje dodatno potpomažu proces zdravog mršavljenja (SPM, Vacusport, Zerona), a provode se od strane educiranih fizioterapeuta.

Spajanjem svega iznad navedenog, medicine i holističnog pristupa sa istim ciljem a to je bolji i zdraviji prosperitet pacijenta sa dugoročnim pa i cjeloživotnim pozitivnim promjenama uveli smo novi pristup – KOZMIJATRIJU.

Kozmijatriju u našem centru radi Vašeg lakšeg snalaženja podijelili smo na tri djela:

  • KOZMIJATRIJA TIJELA
  • KOZMIJATRIJA LICA
  • KOZMIJATRIJA RUKU I STOPALA

Stoga, dopustite našem multidisciplinarnom  timu, da Vam, na pravilan i stručan način,  pomogne u postizanju željenih rezultata.

Vidimo se!!!

Naš stručni tim

Ivija
Ivija Rajković
dr.med.univ.mag.admin.sanit

Direktorica Medivia Health Care d.o.o. i voditeljica Centra Medivia Zagreb i Čakovec. Specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Monika
Monika Fumić
mag.nutr.

Diplomirala sam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu gdje sam stekla zvanje magistra nutricionizma.

Svea
Svea Badanjek
bacc. physioth.

Prvostupnica sam fizioterapije i manualni terapeut. Tijekom studiranja na Zdravstvenom veleučilištu ušla sam u svijet fizioterapije. Svoje interese sam orijentirala prema manualnim tehnikama u terapiji, a područje u kojem iznimno uživam je rad s trudnicama u prenatalnom i postnatalnom periodu.

Tina
Tina Pekić
Majstor pediker

Nakon završene škole za pedikera, želja i mogućnost za usavršavanjem odvela me i u kozmetičke vode. Spajanjem tih dviju struka usavršila sam i upotpunila znanje. Kao kruna na ranije spomenuto uspješno sam postalai majstor pediker. Raznim edukacijama upotpunjujem voljenu profesiju. Jer u moru istih trudim se biti različita. Uz vedar duh, predanost i osmijeh uspješno obavljam svaki izazov. Uvjerite se sami i prepustite se u stručne ruke. Vjerujem kako ćete biti zadovoljni.

Jagoda
Jagoda Franić
mag. cin.

Radujem se svakom novom treningu, a cilj mi je da klijenti u opuštenoj atmosferi održe i poboljšaju svoj zdravstveni status, kondiciju i izgled.

adrijanasojat
Adrijana Šojat
Maser

Masaža je moja struka i posao koji volim. Svakodnevno učim i savladavam nove tehnike kako bi bila što bolja o onome što radim. Dio sam tima koji brine o zdravlju i dobrobiti ljudi što je izuzetno ispunjavajuće. Želim da naši klijenti iskuse dobrobiti masaže, te se u opuštenoj i ugodnoj atmosferi riješe napetosti, bolova u mišićima i poboljšaju svoj zdravstveni status.
Obratite nam se s povjerenjem i odaberite jednu od tehnika masaže koje pružamo.