Klasična masaža

Klasična masaža pomaže opuštanju mišića i smanjenju napetosti, ublažava stres i poboljšava opće stanje. Poboljšava cirkulaciju krvi (bolja opskrba kisikom i hranjivim tvarima, pojačava izlučivanje vode iz tijela)

 • Smanjuje bol i napetost u mišićima
 • Može pomoći u održavanju ili poboljšavanju fleksibilnosti mišića i zglobova
 • Povoljno utječe na san i koncentraciju tijekom dnevnih aktivnosti
 • Doprinosi osjećaju dobrobiti i zadovoljstva

Relaksirajuća masaža

Za razliku od klasične, relaksirajuća masaža je prvenstveno namijenjena smanjenju stresa. Uspjehu ove masaže doprinosi ugodno okruženje tj. ambijent u prostoriji. Ova masaža izvodi se uz nježnije svjetlo, aromatične svijeće, eterična ulja, opuštajuću glazbu, nije intenzivna, nego ima za cilj laganim, ritmičnim i nježnim pokretima potaknuti opuštanje i osjećaj ugode. Sam postupak masaže ne smije biti bolan.

 • Smanjuje napetost mišića
 • Smanjuje stres, poboljšava cirkulaciju
 • Povoljno utječe na san

„Hot stone“ masaža

Hot stone masaža svoj učinak postiže postavljanjem toplog vulkanskog kamenja na različite dijelove tijela. Toplina koju oslobađa ovo kamenje je ugodna i ulazi duboko u kožu i mišiće te otpušta akumuliranu napetost. Masaža vrućim kamenjem korisna je kod bolova u mišićima, stresa, poboljšava cirkulaciju te može pomoći i kod zastoja probave.

Masaža lica, vrata i dekoltea (Gua sha)

Ova vrsta masaže uz Gua sha kamen ili Gua sha od nehrđajućeg čelika poboljšava cirkulaciju gornjeg dijela tijela, pozitivno djeluje na tonus lica, opušta tijelo, pomaže kod glavobolje, a zaglađuje i manje bore. Masaža lica je blagotvorna kod žena iznad 25 godina kad koža počinje lagano gubiti elastičnost. Ova masaža konturama lica vraća svježinu te je neizostavan dio svake kvalitetne njege lica.

 • Izvodi se ručno, uz Gua sha
 • Poboljšava tonus, smanjuje natečenost i daje zdravi sjaj

Relaksirajuća masaža stopala i ruku

Relaksirajuća masaža stopala i ruku je izuzetno opuštajuća i umirujuća tehnika u kojoj se koriste dugi i lagani i najčešće kružni pokreti za nježno ublažavanje napetosti u mišićima stopala, ligamentima i tetivama. Ova tehnika najbolja je za ljude koji žele opustiti cijelo tijelo i umiriti svoje umorne ruke i stopala nakon aktivnosti ili dugog dana.

 • Poboljšava cirkulaciju i vraća energiju
 • Opušta mišiće ruku i stopala, smanjuje bolove
 • ublažava stres, potiče zdraviji san, poboljšava raspoloženje i opće stanje

Medicinska endermološka masaža EM

Medicinska endermološka masaža je specijalna tehnika koja predstavlja prirodan i djelotvoran način uklanjanja celulita. Medicinska endermološka masaža koristi snažan pritisak ruke na dijelove kože zahvaćene celulitom kako bi se potaknula cirkulacija krvi i limfe te poboljšala tekstura kože. Sam postupak uključuje pokrete gnječenja, trljanja i jačih pritisaka na područje koje se masira.

Medicinska masaža

Medicinska masaža je terapeutska tehnika kojom tretiramo različite zdravstvene probleme.
Cilj medicinske masaže je smanjiti bol, poboljšati cirkulaciju krvi i limfe, opustiti mišiće, povećati pokretljivost i fleksibilnost. Medicinska masaža pomaže u ublažavanje glavobolje, smanjenju boli u leđima, vratu, ramenima i drugim dijelovima tijela. Korisna je u liječenju različitih sportskih ozljeda, kao i u procesu rehabilitacije nakon operacije ili ozljeda.

Masaže izvode educirani stručnjaci, fizioterapeuti ili školovani maseri te se prije početka obavlja procjena stanja kako bi se definirali ciljevi i odredila odgovarajuća tehnika masaže, ali i prepoznale moguće kontraindikacije.