Kakav je ovo tretman?

Lumixa i Kleresca su inovativni tretmani u pomlađivanju i regeneraciji svih tipova kože uz pomoć fluorescentne svjetlosne energije FLE TECH (Florescent Light Energy). Neizostavni su za tretmane kože lica i vrata tijekom cijele godine, a pogotovo ljeti.

Bezbolna je to i neinvazivna stimulacija svih slojeva kože potiče reparaciju i regeneraciju na staničnom nivou.

Lumixa i Kleresca gel imaju specifičan energetski profil, djeluju protuuplano te stimuliraju sintezu fibroblasta i kolagena uz istovremeni pozitivan učinak na mikrovaskularizaciju.

Kako djeluje Lumixa?

Uz pomoć patentiranih kromofora, koji se aktiviraju svjetlom, ovaj tretman dubinski obnavlja kožu, uništava slobodne radikale koji prouzrokuju oštećenje kože i 700 puta pojačano stvara kolagen.

Utemeljeni na medicinskim istraživanjima, znanosti i biotehnologiji ovim tretmanima postižu se vrhunski rezultati u obnovi kože i prevenciji starenja.

Kako djeluje Kleresca?

Kleresca® stvara fluorescentnu svjetlosnu energiju za liječenje kože na staničnoj razini. Ova neinvazivna, znanstveno dokazana tehnologija daje dugotrajne kliničke rezultate u kratkom vremenu.

Kleresca® je neinvazivni tretman koji koristi fluorescentnu svjetlosnu energiju koja potiče duboku regeneraciju kože u svim slojevima.

Tijekom tretmana dolazi do svjetlosne aktivacije Kleresca® koji prodire u duboke slojeve kože i na staničnoj razini pospješuje njezino zacjeljivanje.

Kakve rezultate mogu očekivati?

Lumixa:

Lumixa Collagen Booster i Age Control obnavljaju kožu i eliminiraju oštećenja prouzročena suncem. Preporučamo početni paket od 5 tretmana.

Kleresca:

Kleresca® tretman za akne je bezbolan, siguran i djelotvoran te potiče regeneraciju kože. Rezultira smanjenjem akni, crvenila i bolnih, upaljenih područja. Preporučamo početni paket od 6 tretmana.