Prava ljepota dolazi iznutra i svaka žena je na svoj način lijepa. Ljepota žene spoj je unutarnjih i vanjskih čimbenika, a unutarnje zadovoljstvo raste kada i naš pogled u ogledalo izmami osmijeh.

Naša koža, poput ostalih organa stari, a znakove starenja najprije primjećujemo na licu, vratu i rukama.

Iako ne možemo utjecati na svoje gene niti zaustaviti protok vreme, uvijek iznova možemo donositi dobre odluke koje će pozitivo utjecati na naš izgled i zdravlje. Redovita kontrola zdravlja, uravnotežena prehrana, tjelesna aktivnost, dovoljna hidratacija i kontrola stresa ključni su faktori koji doprinose našoj ljepoti.

Moderna rješenja za očuvanje mladenačkog izgleda

Danas su nam dostupne brojne metode i anti – age tretmani koji nam pomažu dugotrajno očuvati mladenački izgled kože. U našoj poliklinici u Zagrebu i Čakovcu za pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea koristimo inovativnu tehnologiju MultiFRAX® frakcijskog lasera. Ovaj napredni uređaj obnavlja kožu bez oštećenja i bolova, vraća svježinu i „briše bore,“ a nakon tretmana se možete odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Što MultiFRAX® čini posebnim?

MultiFrax laser kombinira dvije valne duljine od 1927 nm i 1550 nm što ga čini unaprijeđenom verzijom prvog Fraxel Dual lasera. Njegova posebnost leži u nježnom, ali učinkovitom djelovanju. Osim za pomlađivanje kože, koristimo ga u tretiranju pigmentacija, strija, ožiljaka. Laser potiče obnovu kolagena u dubljim slojevima kože, čime se poboljšava struktura i izgled kože.

Kolagen je bjelančevina koja se prirodno nalazi u koži, a laserskim tretmanom zagrijavamo postojeći kolagen mijenjajući njegovu strukturu. To dovodi do lagano zategnutog izgleda kože odmah nakon tretmana. Uz to, zagrijavanjem kolagena stimuliramo i sintezu novog. Pokazalo se da je nakon laserskih tretmana količina kolagenih vlakana u koži znatno veća što rezultira kožom koja je čvršća i glatkija.

Zašto MultiFRAX:

  • revitalizacija kože lica, vrata i dekoltea
  • smanjenje bora i znakova starenja
  • oštećenja od sunca
  • smanjivanje neravnina na licu i tijelu
  • povećanje čvrstoće kože
  • smanjivanje neravnina na licu i tijelu
  • smanjivanje strija i mlohavosti
  • uklanjanje diskoloracija
  • uklanjanje hiperpigmentacija

Zaključak

Iako ne možemo zaustaviti proces starenja možemo poduzeti korake koji će nam pomoći očuvati mladenački izgled. Kombinacijom zdravog načina života i inovativnih tretmana poput MultiFRAX lasera možemo postići ravnotežu između unutarnje i vanjske ljepote. Posjetite Centar Medivia u Zagrebu ili Čakovcu i otkrijte kako vam možemo pomoći da budete najbolja verzija sebe. Ovo je trenutno najtraženiji tretman u svijetu jer pruža sve što od lasera za pomlađivanje očekujemo – nježnost i djelotvornost bez dugotrajnog oporavka.

U Centru Medivia anti-age tretmane izvodimo ga pod kontrolom liječnika specijaliste. Nazovite i vi 072 12 12 12 ili pošaljite mail na [email protected] i iskoristite popuste na novu uslugu. 

Često postavljena pitanja

Je li tretman bolan? Ne
Koliko je sesija potrebno? Obično  su potrebne 1-2 sesije, rijetko više.
Koliko tretman traje? Nekoliko minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? Već 1-6 tjedana nakon zahvata
Kad trebam ponoviti tretman? Mjesečno ako je potrebno više od jedne sesije